warzywa
- Wszystkie (8)
- Artykuły (8)
Artykuły (8)
-
Ma niski indeks glikemiczny i ułatwia trawienie. Włosi zawdzięczają mu figurę i zdrowie
- Niedziela, 24 marca (10:18)
Znany i doceniany od wieków dziś najczęściej gości na stołach Włochów i Francuzów. W Polce wciąż jest mało znanym warzywem, a szkoda. Jego liczne właściwości zdrowotne sprawiają, że jest...koper włoski, warzywa -
Zapobiega podjadaniu między posiłkami. Dlaczego jeszcze warto jeść groch?
- Czwartek, 22 lutego (14:28)
Groch jest bogatym źródłem witamin i minerałów. Zawiera on także sporo błonnika, dlatego dodaje energii i wydłuża uczucie sytości, które zapobiega podjadaniu pomiędzy posiłkami....groch, warzywa -
Dieta przodków to remedium na otyłość i choroby cywilizacyjne. Ale trzeba być ostrożnym
- Sobota, 13 stycznia (05:50)