Jedz je każdego dnia. Spadnie cukier, ciśnienie, a nawet waga

Redakcja Interia ZDROWIE

Redakcja Interia ZDROWIE

Pomidory można jeść na zimno i na ciepło. Obróbka termiczna nie wpływa na zawartość likopenu
Pomidory można jeść na zimno i na ciepło. Obróbka termiczna nie wpływa na zawartość likopenu123RF/PICSEL

Spis treści:

  1. Pomidory i ich skład
  2. Pomidory dla serca i na nadciśnienie
  3. Pomidory jako profilaktyka antynowotworowa
  4. Dla cukrzyków najlepsze pomidory

Pomidory i ich skład

Zobacz również:

    Pomidory dla serca i na nadciśnienie

    Zobacz również:

    Pomidory jako profilaktyka antynowotworowa

    Pomidory dodawaj do sałatek i na kanapki. To samo zdrowie
    Pomidory dodawaj do sałatek i na kanapki. To samo zdrowie123RF/PICSEL

    Dla cukrzyków najlepsze pomidory

    Zobacz również:

      Prosty sposób na odchudzanie - domowa woda owsianaInteria KulinariaInteria Kulinaria
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      W serwisie zdrowie.interia.pl dokładamy wszelkich starań, by przekazywać wyłącznie sprawdzone, rzetelne informacje o objawach i profilaktyce chorób, bo wierzymy, że świadomość i wiedza w tym zakresie pomogą dłużej utrzymać dobre zdrowie. Niniejszy artykuł nie jest jednak poradą lekarską i nie może zastąpić diagnostyki i konsultacji z lekarzem lub specjalistą.