Jak prawidłowo mrozić pietruszkę i koper? Tylko tak zachowają witaminy

Redakcja Interia ZDROWIE

Redakcja Interia ZDROWIE

Mrożone zioła i warzywa zaleca się przechowywać w zamrażarce nie dłużej, niż sześć miesięcy
Mrożone zioła i warzywa zaleca się przechowywać w zamrażarce nie dłużej, niż sześć miesięcy123RF/PICSEL

Spis treści:

  1. Pietruszka na anemię i zdrową skórę
  2. Koperek niestrawność i bóle stawów
  3. Pietruszka i koperek w diecie przez cały rok
  4. Jak przechowywać zioła?

Pietruszka na anemię i zdrową skórę

Koperek niestrawność i bóle stawów

Pietruszka i koperek w diecie przez cały rok

Zobacz również:

Jak przechowywać zioła?

Zobacz również:

    Prosty sposób na odchudzanie - domowa woda owsianaInteria KulinariaInteria Kulinaria
    Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
    W serwisie zdrowie.interia.pl dokładamy wszelkich starań, by przekazywać wyłącznie sprawdzone, rzetelne informacje o objawach i profilaktyce chorób, bo wierzymy, że świadomość i wiedza w tym zakresie pomogą dłużej utrzymać dobre zdrowie. Niniejszy artykuł nie jest jednak poradą lekarską i nie może zastąpić diagnostyki i konsultacji z lekarzem lub specjalistą.