Jedz ze skórką jak jabłko albo śliwkę. Nieobrane kiwi pomoże na trawienie i odporność

Redakcja Interia ZDROWIE

Redakcja Interia ZDROWIE

Jedz ze skórką jak jabłko albo śliwkę. Pomoże na trawienie i odporność
Jedz ze skórką jak jabłko albo śliwkę. Pomoże na trawienie i odporność123RF/PICSEL

Spis treści:

  1. Skórka pełna wartości
  2. Jak poradzić sobie z meszkiem?
  3. Skórka kiwi w kuchni
  4. Kiedy lepiej unikać kiwi ze skórą?
  5. Trend, który ma sens

Skórka pełna wartości

Zobacz również:

    Jak poradzić sobie z meszkiem?

    Skórka kiwi to niedoceniane źródło błonnika i witamin – warto dać jej szansę.
    Skórka kiwi to niedoceniane źródło błonnika i witamin – warto dać jej szansę.CanvaProINTERIA.PL

    Skórka kiwi w kuchni

    Zobacz również:

      Kiedy lepiej unikać kiwi ze skórą?

      Trend, który ma sens

      Prosty sposób na odchudzanie - domowa woda owsianaInteria KulinariaInteria Kulinaria
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      W serwisie zdrowie.interia.pl dokładamy wszelkich starań, by przekazywać wyłącznie sprawdzone, rzetelne informacje o objawach i profilaktyce chorób, bo wierzymy, że świadomość i wiedza w tym zakresie pomogą dłużej utrzymać dobre zdrowie. Niniejszy artykuł nie jest jednak poradą lekarską i nie może zastąpić diagnostyki i konsultacji z lekarzem lub specjalistą.