Jedz, gdy jesteś na diecie i gdy chcesz uzupełnić białko. Obniży też poziom cukru i cholesterolu

Marcin Szałaj

Marcin Szałaj

Czerwona fasola to doskonałe źródło błonnika i białka. Pomaga schudnąć, ale może obciążać jelita
Czerwona fasola to doskonałe źródło błonnika i białka. Pomaga schudnąć, ale może obciążać jelita123RF/PICSEL

Spis treści:

  1. Czerwona fasola - wartości odżywcze
  2. Jakie właściwości zdrowotne ma czerwona fasola?
  3. Czy czerwona fasola z puszki jest zdrowa?
  4. Czerwona fasola - przeciwwskazania

Czerwona fasola - wartości odżywcze

Zobacz również:

    Jakie właściwości zdrowotne ma czerwona fasola?

    Zobacz również:

    Czy czerwona fasola z puszki jest zdrowa?

    Zobacz również:

      Fasola doskonale zastępuje mięso123RF/PICSEL

      Czerwona fasola - przeciwwskazania

      Zobacz również:

      Prosty sposób na odchudzanie - domowa woda owsianaInteria KulinariaInteria Kulinaria
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      W serwisie zdrowie.interia.pl dokładamy wszelkich starań, by przekazywać wyłącznie sprawdzone, rzetelne informacje o objawach i profilaktyce chorób, bo wierzymy, że świadomość i wiedza w tym zakresie pomogą dłużej utrzymać dobre zdrowie. Niniejszy artykuł nie jest jednak poradą lekarską i nie może zastąpić diagnostyki i konsultacji z lekarzem lub specjalistą.