W smaku jak fasolka szparagowa. Zbija cholesterol, wzmacnia kości, jest dobra dla jelit

Redakcja Interia ZDROWIE

Redakcja Interia ZDROWIE

Dlaczego okra to tak znakomity produkt? Co zawiera? Jak włączyć ją do diety? Wyjaśniamy
Dlaczego okra to tak znakomity produkt? Co zawiera? Jak włączyć ją do diety? Wyjaśniamy123RF/PICSEL

Spis treści:

  1. Okra - co to takiego?
  2. Okra - składniki odżywcze
  3. Właściwości okry
  4. Jak stosować okrę?

Okra - co to takiego?

Zobacz również:

    Okra - składniki odżywcze

    Zobacz również:

    Właściwości okry

    Zobacz również:

      Okra to dobre źródło m.in. witaminy C i witaminy K, poza tym wapnia czy kwasu foliowego
      Okra to dobre źródło m.in. witaminy C i witaminy K, poza tym wapnia czy kwasu foliowego123RF/PICSEL

      Jak stosować okrę?

      Prosty sposób na odchudzanie - domowa woda owsianaInteria KulinariaInteria Kulinaria
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      W serwisie zdrowie.interia.pl dokładamy wszelkich starań, by przekazywać wyłącznie sprawdzone, rzetelne informacje o objawach i profilaktyce chorób, bo wierzymy, że świadomość i wiedza w tym zakresie pomogą dłużej utrzymać dobre zdrowie. Niniejszy artykuł nie jest jednak poradą lekarską i nie może zastąpić diagnostyki i konsultacji z lekarzem lub specjalistą.