Zdrowsza od pietruszki. Jedz na trawienie, wahania cukru i "zły" cholesterol

Kolendra jest nawet zdrowsza od pietruszki. Zbije cukier i cholesterol, ochroni serce
Kolendra jest nawet zdrowsza od pietruszki. Zbije cukier i cholesterol, ochroni serceCanvaProINTERIA.PL

Spis treści:

  1. Kolendra - źródło wielu cennych składników odżywczych
  2. Zdrowotne korzyści kolendry - dlaczego warto ją jeść?
  3. Kolendra w kuchni - do jakich dań pasuje?
  4. Kto nie powinien jeść kolendry?

Kolendra - źródło wielu cennych składników odżywczych

Zobacz również:

    Zdrowotne korzyści kolendry - dlaczego warto ją jeść?

    Zobacz również:

    Nasiona kolendry działają przeciwzapalnie i wspomagają trawienie
    Nasiona kolendry działają przeciwzapalnie i wspomagają trawienie 123RF/PICSEL

    Kolendra w kuchni - do jakich dań pasuje?

    Kto nie powinien jeść kolendry?

    Prosty sposób na odchudzanie - domowa woda owsianaInteria KulinariaInteria Kulinaria
    Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
    W serwisie zdrowie.interia.pl dokładamy wszelkich starań, by przekazywać wyłącznie sprawdzone, rzetelne informacje o objawach i profilaktyce chorób, bo wierzymy, że świadomość i wiedza w tym zakresie pomogą dłużej utrzymać dobre zdrowie. Niniejszy artykuł nie jest jednak poradą lekarską i nie może zastąpić diagnostyki i konsultacji z lekarzem lub specjalistą.