Nie zapomnij dodać do gotującego się grochu. Sprawdzona metoda na uniknięcie wzdęć

Co dodać do grochu, żeby nie było wzdęć? Poznaj sprawdzone sposoby
Co dodać do grochu, żeby nie było wzdęć? Poznaj sprawdzone sposoby123RF/PICSEL

Spis treści:

  1. Jak gotować groch, aby nie wzdymał?
  2. Groch - kto powinien go jeść?
  3. Groch - kto nie powinien go jeść?

Jak gotować groch, aby nie wzdymał?

Groch - kto powinien go jeść?

Groch pomaga usuwać zbędne produkty przemiany materii
Groch pomaga usuwać zbędne produkty przemiany materii123RF/PICSEL

Groch - kto nie powinien go jeść?

Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
W serwisie zdrowie.interia.pl dokładamy wszelkich starań, by przekazywać wyłącznie sprawdzone, rzetelne informacje o objawach i profilaktyce chorób, bo wierzymy, że świadomość i wiedza w tym zakresie pomogą dłużej utrzymać dobre zdrowie. Niniejszy artykuł nie jest jednak poradą lekarską i nie może zastąpić diagnostyki i konsultacji z lekarzem lub specjalistą.