Zaskakują kolorem, smakiem i wpływem na zdrowie. Żółte maliny to skarbiec witamin

Żółte maliny są zauważalnie słodsze i łagodniejsze w smaku od czerwonych
Żółte maliny są zauważalnie słodsze i łagodniejsze w smaku od czerwonych123RF/PICSEL

Spis treści:

  1. Żółte maliny - bogactwo składników odżywczych
  2. Żółte maliny - jak smakują?
  3. Żółte i czerwone maliny - właściwości zdrowotne

Żółte maliny - bogactwo składników odżywczych

Zobacz również:

    Żółte maliny - jak smakują?

    Żółte i czerwone maliny - właściwości zdrowotne

    Zaskakują kolorem, smakiem i wpływem na zdrowie. Żółte maliny to skarbiec witamin
    Zaskakują kolorem, smakiem i wpływem na zdrowie. Żółte maliny to skarbiec witamin 123RF/PICSEL

    Zobacz również:

    Zobacz również:

      • Żółte maliny są słodsze i delikatniejsze w smaku niż czerwone.
      • Zawierają mniej barwników (antocyjanów).
      • Mają podobne ilości witamin i minerałów.
      "MOŻNA ZDROWIEJ" – O PIELĘGNACJI CIAŁA. Kosmetolog: Latem i przy depilacji popełniamy mnóstwo błędówINTERIA.PL
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      W serwisie zdrowie.interia.pl dokładamy wszelkich starań, by przekazywać wyłącznie sprawdzone, rzetelne informacje o objawach i profilaktyce chorób, bo wierzymy, że świadomość i wiedza w tym zakresie pomogą dłużej utrzymać dobre zdrowie. Niniejszy artykuł nie jest jednak poradą lekarską i nie może zastąpić diagnostyki i konsultacji z lekarzem lub specjalistą.