Mówią, by jeść siedem każdego dnia. Chronią serce, hamują rozwój bakterii

Redakcja Interia ZDROWIE

Redakcja Interia ZDROWIE

Czarne czy zielone - jakie oliwki wybierasz? Tym się różnią
Czarne czy zielone - jakie oliwki wybierasz? Tym się różnią123RF/PICSEL

Spis treści:

  1. Oliwki - co to takiego?
  2. Czym różnią się zielone oliwki od czarnych oliwek?
  3. Czarne oliwki - wartości odżywcze
  4. Kto nie powinien jeść czarnych oliwek?

Oliwki - co to takiego?

Zobacz również:

    Czym różnią się zielone oliwki od czarnych oliwek?

    Zobacz również:

    Czarne oliwki - wartości odżywcze

    Zobacz również:

      Czarne oliwki zawierają m.in. dużo witaminy E, a także zdrowych tłuszczów. Ich spożywanie dobrze wpływa na serce
      Czarne oliwki zawierają m.in. dużo witaminy E, a także zdrowych tłuszczów. Ich spożywanie dobrze wpływa na serce123RF/PICSEL

      Kto nie powinien jeść czarnych oliwek?

      Alina Adamowicz o tym, jaki powinien być terapeuta: Musi być dobra energiaINTERIA.PL
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      W serwisie zdrowie.interia.pl dokładamy wszelkich starań, by przekazywać wyłącznie sprawdzone, rzetelne informacje o objawach i profilaktyce chorób, bo wierzymy, że świadomość i wiedza w tym zakresie pomogą dłużej utrzymać dobre zdrowie. Niniejszy artykuł nie jest jednak poradą lekarską i nie może zastąpić diagnostyki i konsultacji z lekarzem lub specjalistą.