Zapobiega podjadaniu między posiłkami. Dlaczego jeszcze warto jeść groch?

Groch to doskonałe źródło witamin i minerałów
Groch to doskonałe źródło witamin i minerałów123RF/PICSEL

Spis treści:

  1. Groch - czy jest zdrowy?
  2. Groch - dla kogo?
  3. Groch - komu nie jest polecany?
  4. Jak gotować groch żeby nie było wzdęć?

Groch - czy jest zdrowy?

Groch - dla kogo?

Zobacz również:

    Zobacz również:

    Groch - komu nie jest polecany?

    Zobacz również:

      Jak gotować groch żeby nie było wzdęć?

      Z powodu wysokiej zawartości białka groch zaleca się szczególnie weganom, wegetarianom oraz wszystkim osobom, które chcą ograniczyć ilość spożywanego mięsa.
      Z powodu wysokiej zawartości białka groch zaleca się szczególnie weganom, wegetarianom oraz wszystkim osobom, które chcą ograniczyć ilość spożywanego mięsa. 123RF/PICSEL
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      W serwisie zdrowie.interia.pl dokładamy wszelkich starań, by przekazywać wyłącznie sprawdzone, rzetelne informacje o objawach i profilaktyce chorób, bo wierzymy, że świadomość i wiedza w tym zakresie pomogą dłużej utrzymać dobre zdrowie. Niniejszy artykuł nie jest jednak poradą lekarską i nie może zastąpić diagnostyki i konsultacji z lekarzem lub specjalistą.