Łagodzi ból i objawy niestrawności. Dodawaj do zup i sosów, pij napary, rób syrop

Ziele angielskie warto mieć i w kuchni, i w domowej apteczce
Ziele angielskie warto mieć i w kuchni, i w domowej apteczce123RF/PICSEL

Spis treści:

  1. Ziele angielskie - co to za przyprawa?
  2. Ziele angielskie - właściwości
  3. Ziele angielskie - zastosowanie
  4. Ziele angielskie - działanie przeciwbólowe i odtruwające organizm
  5. Czy ziele angielskie może być szkodliwe?

Ziele angielskie - co to za przyprawa?

Zobacz również:

    Ziele angielskie - właściwości

    Ziele angielskie - zastosowanie

    • bóle głowy,
    • problemy z krążeniem,
    • bóle mięśni i stawów,
    • stany zapalne skóry,
    • trądzik,
    • infekcje bakteryjne i grzybicze,
    • wysokie ciśnienie,
    • nieprzyjemny zapach z ust,
    • ból gardła,
    • katar.

    Zobacz również:

    Ziele angielskie - działanie przeciwbólowe i odtruwające organizm

    Z ziela angielskiego przygotuj napar lub syrop
    Z ziela angielskiego przygotuj napar lub syrop123RF/PICSEL

    Czy ziele angielskie może być szkodliwe?

    Zobacz również:

      Prosty sposób na odchudzanie - domowa woda owsianaInteria KulinariaInteria Kulinaria
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      W serwisie zdrowie.interia.pl dokładamy wszelkich starań, by przekazywać wyłącznie sprawdzone, rzetelne informacje o objawach i profilaktyce chorób, bo wierzymy, że świadomość i wiedza w tym zakresie pomogą dłużej utrzymać dobre zdrowie. Niniejszy artykuł nie jest jednak poradą lekarską i nie może zastąpić diagnostyki i konsultacji z lekarzem lub specjalistą.